Beauty&Care bij kanker

Wees lief voor je lijf en jezelf tijdens je behandeling. Je huid, hoofd en nagels kunnen extra verzorging nu goed gebruiken.

Tijdens mijn opleiding “schoonheidszorgen bij mensen met kanker” ben ik mij bewust geworden van de impact van kanker en de bijhorende nevenwerkingen en de nood aan gespecialiseerde verzorging.
Vandaar ik mijn aanbod heb uitgebreid met aangepaste behandelingen voor het gelaat, verbeteren van nagelconditie, verzachten van pijnlijke handen en voeten alsook producten die de bijwerkingen van chemotherapie en bestraling kunnen verzachten.
Produkten met zorg geselecteerd en zonder ingrediënten die je nu beter kunt vermijden.
100% natuurlijke producten en zelfs geen plantaardig oestrogeen
Hierbij vergeten we zeker het “verwen” aspect niet…tenslotte moet het ook een moment van ontspanning en genieten zijn!
kanker

 Make-up om je goed te voelen

Als je chemo of bestralingen krijgt, voel je je doorgaans slap en futloos. Het laatste waar je zin in hebt, is om je te staan optutten voor de spiegel.
En toch is het een aanrader. Een beetje make-up op je gezicht kan ervoor zorgen dat je er veel gezonder uitziet. De kans is groot dat je daardoor ook beter in je vel gaat zitten. Wie er goed uitziet, voelt zich doorgaans ook beter.
Ik help je graag om de juiste make up aan te brengen en nodige advies&tips. Hiebij gebruik ik bijna uitsluitend LOOkX make-up.

Deze bestaat uit zuivere en hightech make-upproducten op basis van natuurlijke en biotechnologische werkstoffen. Hierdoor is het een verlengstuk van de dagelijkse huidverzorging, door haar ‘caring’ eigenschappen. Parfum-en parabenenvrij, dierproefvrij.

Ook een make-up workshop met lotgenoten, vriendinnen, zussen,…is mogelijk en samen maken we er een superfijne namiddag of avond van!

 

 

 

boost+2 skinbeauty